Feestelijk afscheid van bestuurder na 20 jaar toewijding

Op 19 september hebben we op feestelijke wijze afscheid genomen van Bram Schinkelshoek, die na twintig jaar zijn rol als bestuurder neerlegt. De viering vond plaats in cultureelcentrum Het Koorenhuis in Den Haag, met speeches van voorzitter Raad van Toezicht Gert-Jan Seger, bestuurder Miriam Heringa, en directeur Carli van Winsen van Arosa, onderdeel van KesslerPerspektief. Ook sprak Tim s’ Jongers, voormalig Kessler-oproepkracht die werkte op de Soepbus en de jongerenlocatie DoorZ, en die nu directeur is van de Wiardi Beckman Stichting.

Bram Schinkelshoek heeft zich afgelopen 20 jaar ingezet voor de ontwikkeling van de organisatie tot een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen in kwetsbare omstandigheden. Belangrijke mijlpalen onder zijn leiderschap waren het ontwikkelen van een visie op zorg en opvang, het financieel versterken van de organisatie, en het verbeteren van de huisvesting.

Bram benadrukt de door hem zo gewenste en noodzakelijke fusie tussen Kessler Stichting en Perspektief/Arosa, die dit jaar is beklonken, als afsluiting van zijn carrière. “Het waren boeiende jaren waarin veel is gebeurd, zowel op maatschappelijk als zakelijk en privégebied. Terugkijkend kan ik alleen maar dankbaar zijn voor de samenwerking, de successen en zelfs de tegenslagen,” aldus Bram. 

Het evenement werd muzikaal omlijst door pianiste Iris Hond, een bekende van Bram en een vertrouwd gezicht binnen de organisatie door haar betrokkenheid bij ‘Music For Shelter’. Dit programma is ontworpen om via muziekworkshops en concerten aandacht, plezier en troost te bieden aan mensen die zich in kwetsbare en moeilijke omstandigheden bevinden.

Bram laat de organisatie vol vertrouwen over aan Miriam Heringa en alle collega’s van KesslerPerspektief. Ter ere van zijn afscheid heeft hij een klein boekje samengesteld met een selectie van korte verhalen over zijn ontmoetingen met cliënten. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier.

Wij wensen Bram het allerbeste en bedanken hem voor zijn waardevolle bijdrage.

Contact

Email
info@kesslerperspektief.nl
Direct hulp nodig?
 088 – 530 00 00