Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding van KesslerPerspektief biedt ondersteuning in de thuissituatie voor mensen met een zelfstandige woning, bij wie het even niet lukt om het leven zelfstandig vorm te geven. 

Wat houdt Ambulante begeleiding in?

Misschien kom je net uit de short stay of sliep je tijdelijk in de noodopvang. Het kan dan overweldigend zijn om je leven alleen op te pakken. Wellicht heb je altijd zelfstandig gewoond, maar lukt het je niet meer om je vaste lasten te betalen, heb je steeds ruzie met je buren of vind je het verwerken van poststukken tegenwoordig ingewikkeld. Wat je situatie ook is, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Krijg je ambulante hulp? Dan komt er regelmatig een begeleider van KesslerPerspektief bij je thuis. Hij/zij helpt je bij het aanleren van vaardigheden die je nodig hebt om de taken die je lastig vindt weer zelfstandig op te pakken en uit te voeren. Samen maken we een zorgplan, waarin staat hoe we bepaalde doelen gaan realiseren. Uiteraard houden we hierin rekening met jouw mogelijkheden en wensen. Doelen kunnen bijvoorbeeld zijn: het op orde brengen én houden van je huishouden, je post of je financiën. Zodat jij daarna weer zelfstandig verder kunt.

KesslerPerspektief biedt ambulante begeleiding aan zo’n 750 cliënten in de regio Den Haag, de H5-gemeenten (Delft, Midden-Delfland, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk) en Netwerk Sociaal Domein Midden-Holland (Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Zuidplas).