Het bestuur

De Raad van Bestuur van KesslerPerspektief bestaat uit Miriam Heringa en Bram Schinkelshoek.
Heringa is opgeleid als jurist gezondheidszorg en gezondheidsrecht. Ze startte haar carrière als jurist in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG) in Amsterdam. Daarna werkte ze voor diverse zorgorganisaties, in juridische en bestuurlijke functies. In haar laatste functie was ze bestuurder bij Perspektief/Arosa.

Bram Schinkelshoek startte zijn loopbaan al vroeg in de zorg. Na zijn beroepsopleidingen werd hij leidinggevende op verschillende posities in de ouderenzorg. Vervolgens bekleedde hij diverse bestuurlijke functies. In zijn laatste functie was hij bestuurder bij de Kessler Stichting.

Een sterk duo

Heringa en Schinkelshoek vormen samen een sterk duo met veel inhoudelijke én bestuurlijke ervaring. Heringa en Schinkelshoek: “De strategische vraagstukken in het sociaal domein én het verder ontwikkelen van KesslerPerspektief en Arosa zien we als uitdaging. We werken graag samen met gemeenten, partners en collega’s. We zetten onze ervaring graag in om onze organisaties te optimaliseren. Met als doel: herstel en participatie, veiligheid en sociale inclusie van de cliënten van KesslerPerspektief en Arosa, de meest kwetsbare inwoners van de stad en buurt.