Onze cliënten

Soms loopt het leven niet zoals gehoopt. Als verwijzer kun je vertrouwen op KesslerPerspektief om bij te staan. We kijken niet alleen naar de huidige situatie van de persoon, maar vooral naar hun gewenste toekomstbeeld. 

Aanpak

Onze aanpak is gericht op mogelijkheden en kansen. Stap voor stap begeleiden we naar een gebalanceerd leven, met zorg en ondersteuning op maat, dichtbij. Ons doel is om kansen te creëren, mogelijkheden te benutten en persoonlijke groei te stimuleren. Met andere woorden: we zijn er om te helpen waar nodig!

Bij KesslerPerspektief begeleiden we kwetsbare mensen die dakloos zijn, (nog) niet zelfstandig kunnen wonen vanwege hun psychiatrische, verslavings- en/of sociaal-maatschappelijke problemen of die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld

Bij KesslerPerspektief begeleiden we kwetsbare mensen die dakloos zijn, (nog) niet zelfstandig kunnen wonen vanwege hun psychiatrische, verslavings- en/of sociaal-maatschappelijke problemen of die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Het verhaal van Tamara

“Mijn begeleider neemt mijn problemen niet uit handen, maar gaat samen met mij aan de slag om ze op te lossen. Dus nu heb ik mijn schulden op een rij, is mijn post geordend en loopt mijn aanvraag voor de schuldsanering. Maar ook krijg ik nu begeleiding om te werken aan mijn zelfbeeld. Daarin heb ik nog stappen te zetten.”

Lees hier het hele verhaal van Tamara.

Het verhaal van Chris

“Als ik had geweten dat er zoiets was als KesslerPerspektief, had ik niet twee jaar op straat hoeven leven. Als KesslerPerspektief er niet was geweest, weet ik niet hoe ik er nu bijgezeten had. Tegen mijn begeleidster kan ik open en eerlijk zijn.” Lees hier het hele verhaal van Chris.”

Lees hier het hele verhaal van Chris.

Het verhaal van Angelique


Ik zei altijd: “als mijn vader dood gaat, ga ik mee.” En als antwoord daarop zei hij altijd: “als je dat doet, gooi ik je naar beneden, want je hebt twee kinderen om voor te zorgen.”

Lees hier het hele verhaal van Angelique.